torsdag 25. september 2008

Amaryllisen har blomstret.

Om våren pleier jeg å sette ut alle amaryllisene. Er nok ikke så flink til å gjødsle som jeg burde, men de får en skvett med vann av og til. For en stund siden så jeg at det begynte å komme en knopp, men lot den bare være ute. Den er jo veldig fin utendørs også. Da vi hadde familieselskap her for et par uker siden, tok jeg den inn. Da gikk det bare en uke, så var den avblomstret. Så får jeg satse på at det kommer knopper på noen av de andre også. De står fortsatt ute siden det er så varmt, men nå er det vel snart på tide å ta de inn.

Ellers blomster Geranium 'Patricia' for fullt ennå. Den har blomstret sammenhengende siden juni. Den har breiet seg mye mer enn jeg trodde, så det er mulig den må flyttes.

Mens jeg hadde en runde i hagen i går kveld, kom AnitaH2 forbi. Hun hadde vært hos Ellea med noen pelliser for overvintring.
I dag har jeg ikke vært ute. Får håpe været holder noen dager til, slik at jeg kan få ryddet litt i helga. Skulle ha satt ned noen løker, men der de skal stå, har jeg nå georginer. Georginene blomstrer for fullt ennå, så jeg må nok vente til ut i oktober med løkplantinga. 

3 kommentarer: