søndag 2. november 2008

Endelig er løkene i jorda!

Trodde ikke jeg kom til å klare det, men fikk satt ned alle løkene jeg hadde liggende! Vi har hatt nydelig høstvær, men kaldt. Måtte spa vekk det øverste laget som hadde frosset. Pleier å kunne sette ned løk i både november og desember, men frosten kom så tidlig i år. Når man ikke vet hvordan været blir framover, ble jeg litt stresset med tanke på om jeg kom til å klare å få de i jorda. Men fikk satt ned en del i går og resten i dag. Satte løk i et par krukker også, så får jeg se hvordan det blir.


Hadde en liten medhjelper også. Hun var helt vill etter disse løkposene, måtte være en eller annen lukt hun likte. Det er så koselig når hun følger etter meg ute, men i dag gikk hun inn før meg. Ble visst for kaldt. Måtte jobbe for å holde varmen, verst var det for fingrene. 

I ei krukke som jeg plantet før påske, hadde jeg bl.a. stemorsblomst og en primula. Stemorsblomstene selvsådde seg og har begynt på en ny blomstring. Den navnløse primulaen har også startet blomstringen på nytt.

En høstasters i snøfallet som vi hadde tidligere i uka.

4 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder Amo:-)...ikke minst var pus aldeles nydelig.

  Vi får jo endelig ikke håpe frosten har kommet for å bli......

  SvarSlett
 2. Primulaen var skrekkelig fin Amo.
  Jeg har ennå noen krokusløk som skal i jorda, får se om det blir i år....

  SvarSlett
 3. Ja, pus er flink til å holde meg med selskap når jeg er ute i hagen. Det er kjempekoselig.

  Primulaen har jeg tenkt å plante ut i et bed, men tida løp fra meg i dag. Er fortsatt noen planter jeg har tenkt å flytte på. Det er vel ganske sannsynlig at det kommer en mildværsperiode, slik at jeg kan få gjort det.

  SvarSlett
 4. Så skjønn pus. Ja det er koselig når de følger etter i hagen.
  Løk ja.. jeg er liksom ikke helt begynt jeg da. Har fått ned de jeg hadde bestillt, men har tenkt å kjøpe noen fler.

  SvarSlett