fredag 21. november 2008

Utvidelse av tekstfeltet.

Har vært hjemme fra jobb i to dager. Fikk en kraftig forkjølelse med hoste, hodepine, rennende nese. Uff, slitsomt! Det verste er at det går rett i bihulene og da tar det så mye lenger tid å bli frisk enn en vanlig forkjølelse. Ja, ja, føler toppen er nådd nå, så da kan det vel bare gå framover. Er bedt i 40-års dag til min svigerinne i morgen, men slik formen min er nå, er det lite sannsynlig at jeg orker å gå.


Innimellom hvilepausene har jeg prøvd å utvide tekstfeltet i bloggen min. Fikk det ikke til med den malen jeg hadde, det stemte ikke helt med "oppskriften". Det går litt tregt i hodet i dag, så det tok litt tid før jeg så at det gjaldt èn spesiell mal. Takker Markblomst (Moseplassen) for hennes utmerkede forklaring.Bildet øverst ble veldig stort, men har ikke orket å finne ut av det ennå.

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble:)
  Det bildet ditt er virkelig nydelig.
  Jeg har også prøvd å forandre på malen min i hobbybloggen min. Det er ikke lett, iallefall ikke for meg. Jeg ville hatt et litt større (les lengre)bilde på hobbybloggen, men det finner jeg ikke ut av.

  Ønsker deg god bedring,og håper du er på beina til neste hagegalmøte!

  SvarSlett
 2. Så flink du har vært da:-) Riktig fin ble den og bildet er jo bare praktfullt. Du går bare inn i HTML koden og endrer pixel størrelsen på bildet.

  God bedring, og jeg håper også du er frisk til hagegal møtet!

  SvarSlett
 3. Kommer helt sikkert på neste hagegalmøte! Kjenner det begynner å lette i hodet, så det går fremover.

  SvarSlett
 4. grattis med ny fin bred blogg! Det er så artig når folk får det til med hjelp av den forklaringa :D

  Bildet var jo råflott da! Men det er kansje litt høyt? Blir mye å skrolle før selve innleggene kommer. (her på min laptopp så fyller bildet hele skjermen i høyden).
  Om du vil ha bildet lavere så må du klippe det litt så det blir avlangt. Om du ikke veit åssen du skal gjøre det (du må bruke ett bilderedigeringsprogram, feks det du laster inn bilder fra kamereaet med) så sender du det til meg så fikser jeg :)

  SvarSlett
 5. Ja, bildet er altfor stort. Jeg prøver litt selv i morgen først, og dersom jeg ikke får det til, tar jeg gjerne imot hjelp.

  SvarSlett
 6. Lekkert bilde!!! Du finner sikkert ut av det. Det er bare å forandre pixler strl i html, som Ellea sier.

  SvarSlett