onsdag 28. januar 2009

En utfordring og to awarder.

Har blitt litt lenge mellom innleggene her, men av og til skjer det ting som gjør at man ikke har ork til å gjøre noe annet enn det som man er helt nødt til.


Siden sist har jeg fått en utfordring fra Ellea. Man skal finne fram til det 6. bildet i den 6. mappen. Siden mannen og jeg deler på den stasjonære PC'en hjemme, velger jeg å ta et bilde fra maskinen på jobb. Har ikke så mange bilder der, men dette er det 6. bildet. Det er tatt en fin søndag i april 2005. Snøen var nesten borte, det lå kun litt igjen i skyggen. Vi gikk inn ved Fiskåvannet og opp på en topp som jeg ikke klarer å huske navnet på akkurat nå. Til venstre på bildet har vi utsikt over havet mot Danmark. Her er sønnen vår 8 år.


I tillegg har jeg fått award både fra ToneM og Juni. Tusen takk til dere begge, det var veldig hyggelig. Foreløpig velger jeg å vente med å sende de videre.

Denne har jeg fått fra ToneM:



Og denne har jeg fått fra Juni:


1 kommentar:

  1. Herlig bilde da! Jeg har vært masse i fjellene litt inn i landet fra Sørlandet... ikke akkurat Jotunheimen med nydelige fjellområder. Jeg er faktisk mer glad i det enn månelandskapet som oppstår når høydene blir veldig store. Og så er det vel slik at det er det kjente man liker best.

    God helg!

    SvarSlett