søndag 26. oktober 2008

Årets siste bukett.I går hadde sønnen min og jeg en tur til hjembygda mi for å feire mammas 76-års dag. Det er 10 mil å kjøre èn vei, og vi hadde et forferdelig vær da vi kjørte hjem igjen. Regnet plaska ned, og i tillegg blåste det ganske kraftig. Det er slitsomt å kjøre i høstmørket når veien er våt. Det er som om asfalten "sluker" lyset fra bilen. Den hvite streken i veikanten var mer eller mindre bortslitt, men de hadde fått satt opp brøytestikkene, så da hadde jeg refleksene fra de å kjøre etter.

Og det var koselig å treffe søsknene. Er ikke så ofte vi treffes alle samtidig. Nevøen min på 16 ½ år skjøt sin første elg på lørdag. Han kom innom selskapet litt ut på kvelden og gjett om han var stolt!


I dag har jeg endelig fått spadd opp dahlia-knollene. Nå får de ligge å tørke litt før jeg setter de i boden for vinteren. Tok inn de fineste og satte i vase.

Har en del tulipanløk igjen å sette ned. Håper det blir oppholdsvær til neste helg - da har jeg planer om å få satt de ned.

Har bakt noen rundstykker i kveld, så har vi hatt ferske rundstykker til kveldsmat. Deilig.
4 kommentarer:

 1. Åh jeg er så missunnelig på deg som er så god til å bake... neste søndag kommer jeg innom.- ha-ha!!

  Tenker nevøen din var stolt ja!! Guri, tenk det da.
  Noen knoller er oppe her og noen er nede, for å si det sånn..

  SvarSlett
 2. Når det gjelder knoller, så har jeg i bakhodet at du ønsker å bytte i den hvite. Har ikke noe navn på den, for det var en del feilmerking på de dahliaene jeg kjøpte i vår.

  SvarSlett
 3. Det var da godt at du kom deg velberget hjem!

  Nydelige Dahlia! Husker så vakker den forrige buketten du hadde var da vi var hos deg forrige uke:-)

  Ser at det er meldt sluddbyger i morgen kveld. brrrb....godt at alt sart er kommet i hus da:-)....

  SvarSlett