søndag 23. november 2008

Katt på besøk.

Vi har de siste par månedene hatt besøk av en fin liten katt. Den slår seg til ro hos oss i kortere eller lengre perioder. Nå har den vært her i snart en uke. Vi vet ikke hvor den egentlig hører til, og hvordan skal vi kunne finne ut av det? Hvis den er hjemme hos seg selv av og til, så er det jo ikke sikkert at de savner den. Vi tenker jo at den bruker oss som et "besøkshjem", men vi føler nå at den er mer hos oss enn i sitt egentlige hjem. Vi har en katt fra før, og den er ikke helt fornøyd. Ser ut som vår pus har akseptert den andre til en viss grad, men hun må av og til vise hvem som er sjefen.En artig liten kattEllers klarte jeg å få endret bildet headingen. Beskjærte det før jeg la det inn, det gikk veldig greit. Men jeg lurer på hvordan jeg kan hente et bilde fra Picasa album og legge det inn i et innlegg? Mens jeg skrev dette innlegget, klarte jeg å slette bildet av katten. Hentet det på nytt, og da ligger det to like bilder i albumet. Hvordan henter jeg det bildet jeg allerede har lagt inn? (Litt vanskelig å forklare).5 kommentarer:

 1. Neimen så stor pus var blitt da! Det kan jo se ut som om den har valgt hvor den vil bo uten å gidde å sprørre noen andre om saken:-)

  SvarSlett
 2. Nå ble bildet ditt veldig fint. Jeg lurer på hvordan du gjør det, for å få det til å passe? Mitt bilde er for langt og kort om du skjønner. Og på hobbybloggen er det altfor lite.

  SvarSlett
 3. Juni: Jeg har beskjært bildet før jeg la det inn. Dvs jeg har kuttet vekk mye av himmelen og vannet for å få bildet smalt. Og så velger jeg "tilpass bildet" eller noe sånt, når jeg skal legge det inn i headingen. Jeg bruker Mac hjemme og har der et enkelt bilderedigeringsprogram (iPhoto). Hvis du har et bilderedigeringsprogram på PCen, regner jeg med at du kan gjøre noe tilsvarende.

  SvarSlett
 4. Fin pus, du får sette annonse i avisa eller utstyre pus med halsbånd og lapp med hjem. Hvis det finnes et hjem :)

  SvarSlett
 5. Ja, lurt det med lapp på katten! Det gjorde noen jeg kjenner. De fikk alltid hjem katten nybørstet. Og de sendte med en lapp. Hvem er det som børster katten vår? Så fikk de svar. Ha-ha!

  Ellers må du velge å legge inn bilde fra nettet, eller fra pcèn. Da blir det lagret i webalbumet ditt. Eller var det noe annet du tenkte på?

  SvarSlett