tirsdag 16. desember 2008

Sønn, 12 år: Er ikke jeg viktigere enn hagegal-damene?

For 3 uker siden ble det bestemt at desembermøtet i Vågsbygd Hagegale skulle være hos Ellea i det nye lysthuset hennes. Satte selvfølgelig av datoen, 16. desember kl. 1900.

På fredag kom jeg plutselig på at vi ikke hadde fått lapp om skoleavslutning. Jeg spør sønnen min om det ikke skal være noen tilstelning i år. Joda, han tror det skal være på tirsdag kl. 1900!

”Men det er jo akkurat den dagen jeg skal treffe de andre damene i Vågsbygd Hagegale!” svarer jeg, uten å tenke meg om.

”Kommer du ikke, mamma? Er ikke jeg viktigere?” spør han. Han vet hvordan han skal spille på samvittigheten min.

Måtte berolige sønnen min om at jeg selvfølgelig skulle komme. Så får jeg heller bli litt sen til treffet....

Først i går, dagen før skoleavslutningen, kommer han hjem med lapp fra skolen. Jeg skjønner ikke det mulig å være så sen med informasjon. Sjekket skolens hjemmeside, og informasjonen var først lagt ut i går. Helt utrolig!

5 kommentarer:

 1. Det var jo litt i seneste laget å gi beskjed. Alle har det jo travelt i disse tider og spesiellt de som har barn med avslutninger både på det ene og det andre. Blir ikke så lett å planlegge dagene når slike viktige beskjeder kommer så sent.
  Får håpe du rekker en liten tur etterpå, men selvfølgelig er sønnens avslutning viktigere enn oss.

  SvarSlett
 2. Ja, selvfølgelig er sønnen viktigst uansett. Men han hater slike opptredener, og har helst lyst til å slippe hele greia. Tror det er satt av 1 times tid, så jeg kommer luskende etter hvert.

  SvarSlett
 3. Det er jo helt på trynet, spør du meg!! Selvfølgelig er sønnen viktigere.. men vi håper da du kommer uansett, bedre sent enn aldri!!

  SvarSlett
 4. Slutter meg til de andre både i at det er helt på trynet og at du er hjertelig velkommen dersom du kommer luskende etter:-)

  SvarSlett
 5. Du er nå heldig som får lapper i det hele tatt!!!!
  Hvis guttene her i huset får lapper, gjerne en uke i forveien, husker de ikke å ta de med fra skolen, eller ta de opp fra sekken, før samme dagen "happeningen finner sted"!!!!

  Heldigvis brukker skolen nettet - og alle beskjeder finnes der! Som regel en uke før!

  PS Minner om sittupsen - i god tid!;-)

  SvarSlett